Hoe kan ik alle berichten in Gmail in 1 keer tegelijk verwijderen?

(Ik heb alle vragen over dit onderwerp gelezen maar heb niet het antwoord gevonden.)

Ik ken de methode om alle berichten aan te vinken en dan op 'delete' of de prullebak te klikken. Maar om de een of andere redden heb ik soms in 1 dag 400 berichten. Als je een Yahoo email account hebt (waarschijnlijk ook bij andere accounts) kun je bovenaan de bladzij een vinkje zetten en dan worden alle berichten aangevinkt. EEN klik op 'delete' en ze zijn weg. Maar deze optie kan ik in Gmail niet vinden (op telefoon en tablet).

Alle hulp wordt bijzonder op prijs gesteld...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Via Internet gaat het vrij simpel zoals het andere antwoord. Via de app heb ik alleen kunnen vinden zoals je het zelf al aan gaf. De mail lang inhouden en dan alles zelf selecteren via de ronde icoontjes. Ik vermoed dat dit (nog) niet mogelijk is voor de mobiele app. Het beste kun je dit dus via internet op je computer doen. Dat gaat ook het snelst lijkt mij.

Natuurlijk kan dat: Klik in gmail op het label alle berichten. Klik op het selectiemenu wat naast het woord GMAIL staat. Kies daar "alles" Klik dan op het plaatje van de vuilnisbak en bevestig dat je alles weg wilt gooien. En klaar is kees, maar dan is ook werkelijke ALLES weg

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100