Waarom is mijn gloednieuwe nieuwe laptop zo traag?

Ik heb net een nieuwe Acer gekocht maar hij is erg traag met pagina's laden op internet, ook het opstarten van Chrome of internet explorer duurt erg lang, volgens de specificaties moet het gewoon een snelle laptop zijn, aan mijn internet verbinding ligt het niet dat is één van de snelste.

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat een mogelijke oplossing zou kunnen zijn is bijvoorbeeld drivers installeren. Drivers zoals: - Video drivers - Internet adapter driver Ook kan je kijken bijn Ctrl + Alt + Del waar je computer mee bezig is, als er bijvoorbeeld veel eisende processen op de achtergrond lopen zou dit de oorzaak kunnen zijn. Nog een mogelijk is het updaten van je besturingssysteem.

Als het een nieuwe computer is dan is het inderdaad vreemd. Heb je wellicht al dingen op de computer geinstalleerd? Is de computer al voorzien van een Antivirus/Malwareprogramma? Het kan zijn dat er bij het installeren/downloaden van bepaalde programma's wellicht kwaadaardige software is meegeinstalleerd. Het is daarom raadzaam je PC ook hierop te scannen met bijvoorbeeld AVG (www.avg.com) voor antivirus en bijvoorbeeld Malwarebytes(www.malwarebytes.nl) voor Malware/spyware

Bronnen:
http://www.malwarebytes.nl

Ligt er een beetje aan waar je hem hebt gekocht enzo. Soms levert je verkoper er een beetje "probeer"software erbij. Als dit bijvoorbeeld een aantal dingetjes zijn zoals norton wordt je computer daar in ieder geval al slomer van. (Norton is troep)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100