Ben ik nog zichtbaar bij whatsapp als mijn account verwijderd is ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee want je account is verwijderd. Mensen kunnen je nog steeds toevoegen maar ze zullen zien dat het bericht niet aankomt.

Nee, dan heb je geen whatsapp account meer. Je wordt verwijderd uit de WhatsApp-Contactenlijst van je vrienden, en uit alle groepchats. Dit proces in onomkeerbaar.

Bronnen:
http://www.whatsapp.com/faq/android/21119703

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100