Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe moet je een cd met muziek via itunes kopiëren naar een lege cd?

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
911
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Waarom zou je dat met iTunes willen doen?

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Je haalt de cd in in iTunes. Als het goed is, gaat iTunes vanzelf open als je een cd insteekt (bij een Mac-computer toch). Dan verwijder je de cd. Daarna maak je een nieuwe afspeellijst en geeft deze een naam (Archief -> Nieuw -> Afspeellijst). Dan klik je in de linkerbalk op 'Muziek' en je sleept daaruit de nummers die op de lege cd moeten komen in de nieuwe afspeellijst. De originele nummers blijven wel in Muziek staan hoor, maak je daar geen zorgen over.
Vervolgens klik je op de nieuwe afspeellijst en daarna op Archief -> Brand afspeellijst op schijf. Je krijgt een venster voor de brandinstellingen. Klik de gewenste waarden aan. (Ik zet geen pauze tussen de nummers en ik vink 'Gebruik geluidscontrole' aan.) Je klikt op 'Brand' en dan krijg je de melding 'Plaats een lege schijf'. Je doet dit en ... de cd wordt gebrand.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding