Waarom stopt mijn stotify muziek er steeds mee?

Ik luister graag muziek van spotify. Alleen soms heb ik dat de muziek steeds stopt. Dan kan ik even 10 secondes muziek luisteren alleen na die 10 secondes wordt de muziek zegmaar op pauze gedrukt. Zonder dat ik wat doe. Dan klik ik weer op afspelen en dan gaat ie na 10 secondes weer zo doen. Weet iemand hoe dit komt en hoe ik dit tegen kan houden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat dit komt door je internetsnelheid, als dit te laag is blijft het liedje hangen. dan laad hij weer vooruit en speelt spotify weer veder.

het is ook mogelijk als je geen premium hebt dat je 10 uur erop zit dan heb je nog geluk dat je nog 10 seconden telkens kan luisteren.

Het kan onvoldoende internet snelheid zijn. Het kan ook zijn dat je via WiFi werkt of wel draadloos internet en je te ver van de modem/router/access point af zit of een dikke muur je snelheid van je draadloze internet verbinding belemmerd.

Ik gebruik Spotify op een 2 jaar oude Samsung SM-T210 tablet en dit probleem herken ik, sterker nog: het wordt steeds erger. De oplossing blijkt de tablet aan de oplader te laten terwijl Spotify speelt. Blijkbaar is de batterij aan het verslijten en heeft Spotify daar last van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100