zijn er opnames van klassikaal onderwijs te vinden op internet die je gratis zou kunnen bekijken als een soort thuisonderwijs?

vroeg ik me vandaag af toen ik een school voorbijreed....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Jazeker! Google maar eens videos met "scheikunde", "wiskundeacademie" of "natuurkunde". De hele havo en vwo-stof staat er in glasheldere lessen op. Zie bronnen voor voorbeelden.

Bronnen:
https://www.youtube.com/watch?v=ERvx0pngqqc
https://www.youtube.com/watch?v=HYtFunoztv...
https://www.youtube.com/watch?v=ZybuedA7UB4
https://www.youtube.com/watch?v=swiMtF7TkVM

Ook informatie voor vervolgstudies is te vinden via Google/YouTube. En er is ook meer te vinden dan alleen de exacte vakken. Wil je graag een nieuwe taal leren, dan staan er genoeg filmpjes op YouTube. Er zijn een paar Nederlandse en Engelse filmpjes van de meeste dingen, maar voor minder bekende talen zul je de uitleg toch echt in die taal zelf moeten volgen. En voor geschiedenis zijn er een heleboel uitleg filmpjes over alle belangrijke gebeurtenissen. Als je het graag uitgelegd hebt zoals in de klas zou ik Joost van Oort aanraden(zie bron). Dus je zou thuis een gratis studie kunnen doen via YouTube. Het nadeel is dat je dan geen vragen kunt stellen aan een leraar. En het belangrijkste, je krijgt geen diploma.

Bronnen:
http://www.youtube.com/channel/UCJZ5YSBIxT...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100