Is eigenlijk ECHT alles op te zoeken op internet?

ik ben er zelf niet zo goed in maar om je heen hoor je vaak......"ja, ik heb dat van internet"

Weet jij het antwoord?

/2500

Veel wel, maar niet alles. Men zal er via internet bijvoorbeeld nooit achter komen wat voor kleur onderbroek ik vandaag aan heb.

Ja toch wel! Over bijna alles is wel wat te vinden op het internet!

Je kunt er vanuit gaan dat bijna alles is te vinden. Het meeste zelfs vrij makkelijk. Maar als je kennis iets verder gaat als alleen maar Google, gaat er nog een hele andere wereld voor je open.

Eigenlijk alles is wel te vinden op het internet......zoek maar uit. Toegevoegd na 1 minuut: Je moet er alleen wel een beetje handig in zijn maar als je dat weet dan is het vrij makkelijk.

Het probleem met het internet, is dat je niet weet hoe betrouwbaar je informatie is. Je kan het internet zien als één groot wikipedia, je kan er info over vanalles vinden, maar iedereen kan er informatie opzetten. Ik zou kunnen beweren een vogelexpert te zijn, en een artikel kunnen schrijven over het feit dat de uil een afstammeling is van de triceratops. Ook willen mensen die onderzoek doen voor hun werk, ook graag betaald krijgen voor hun informatie. Daarom staat er heel weinig nieuwe wetenschappelijke informatie op het internet, of staat het op een site waar je voor moet betalen.

ik weet uit ervaring dat internet niet altijd de waarheid zegt bv google je kan wat in type maar soms kan je niet eens vinden wat jij bedoeld dat is mijn ervaring dus ik zeg dat op internet niet alles te vinden is

Nee, mijn pincode bijvoorbeeld niet. Ook is er zoiets als copyright, waarmee ik in dit geval op boeken doel. De meeste boeken staan niet integraal op internet en als iemand je dus vraagt naar een citaat van een willekeurige pagina (die dan net buiten de voorbeeldweergave van GoogleBooks valt), zul je dat niet vinden.

Ik zoek een site waar je gratis films kunt kijken. Volgens mij bestaat dat nog niet dus mijn antwoord is: Nee. :(

Alle algemene informatie die openbaar vrijgegeven mag worden is na te lezen op internet. Denk hierbij aan informatie over alle mogelijke algemene onderwerpen en bijvoorbeeld nieuwsberichten. Persoonlijke informatie van bijvoorbeeld mensen of bedrijven is soms te vinden- dit ligt eraan of de eigenaars van deze informatie ervoor hebben gekozen om het vrij te geven of niet. Om hierachter te komen kunnen deze personen en bedrijven nagezocht worden op bijvoorbeeld Hyves of www.wieowie.nl. Dus het antwoord is nee; niet alles is te vinden op internet.

Ja alles als je de rechten tot die stukken en informatie hebt wel... Als je zo redeneert zoals je nu doet, en je denkt dat God alles weet, kun je bijna stellen dat God internet is...

Niet alles is te vinden op het internet, wel heel erg veel. Het grootste probleem is dat mensen vaak niet weten hoe en/of waar ze moeten zoeken. Vragen over ervaringen zijn moeilijk te vinden op het internet (of ze moeten op GV zijn gesteld).

Of je vrouw van je houd is niet te vinden op internet

Nee hoor, geen naaktfotos van mij voor zover ik weet.

Nee zeker niet alles. Je staat soms verbaasd dat de redelijk simpele dingen soms niet te vinden zijn. Laatst zocht ik naar het gewicht van een boom. Was nog een hele klus om daar achter te komen. Nergens een site waarin het duidelijk stond vermeld.

Veel heel veel staat op iternet,maar niet echt alles.

Behalve dat de hele wereld direct met elkaar verbonden is, heeft internet nog een ander groot voordeel: je kunt er werkelijk alles vinden! Die miljarden webpagina's bieden een schat aan informatie. Scholieren hoeven niet meer naar de bibliotheek voor een spreekbeurt, maar kunnen alles vinden op internet. Het enige wat je nodig hebt is een goede zoekmachine. En dat is Google. Zoeken op internet met Google doet iedereen tegenwoordig. Maar Google doet meer dan het doorzoeken van webpagina's. En verder zijn er nieuwsarchieven, hele boeken, filmpjes, tv- en radiozenders, satellietbeelden, foto's, woordenboeken, encyclopedieën en live concerten gratis te vinden op internet.

Neen en zal het ook nooit zijn. Het is en blijft een megagigantische databank, opgesteld door mensen en dus voor verbetering vatbaar.

Nee, anders bestond deze site niet.

Ik zou zeggen; zoek het op internet! http://lmgtfy.com/?q=alles+op+internet+te+zoeken

Nee, dat zou wel erg veel zijn. Ook weer een beetje wel, want als je hier iets vraagt, krijg je meestal ook antwoord, dit is ook internet.

hoi, je kunt er wel veel vinden, maar vaak kan het wel moeilijk zijn. ik weet niet of je echt alles kunt vinden. tja, ik denk dat je het hier wel mee kunt doen:P

ja... zélfs het antwoord op deze vraag. Als je de weg weet kun je dus eigenlijk alles wel vinden (voor de volledigheid: ik heb blauwe sokken aan) waar je info over nodig hebt (oh mijn sokken zijn toch niet zo belangrijk). Maar ik hou wel altijd in het achterhoofd dat - net als bij kranten en boeken trouwens - de info samengesteld is door mensen. En mensen hebben meningen, verschillende meningen, verschillende invalshoeken, etcetera. Die klinken er altijd wel in door. Daarnaast kunnen info-leveranciers ook verschillende bedoelingen hebben: als je zoekt naar een remedie tegen een bepaalde kwaal dan krijg je andere info van een pillenfabrikant die stiekem de ogenschijnlijk objectieve website runt, dan van *you name it* "De" waarheid is altijd maar net hoe je er tegenaan kijkt nietwaar? En van bijvoorbeeld de wetenschap kan je ook al niet altijd uitgaan - vroeger was de aarde plat, nu is ie rond of zelfs ellipsvormig. Kennis verandert met nieuwe inzichten.. Kort: ja ik denk het wel, maar ga er bewust mee om! (of een heel letterlijk antwoord: ja duh is alles te zoeken, misschien niet per sé te vinden)

Nee, de geboorteplaats van Joost Schouten, opperkoopman bij de VOC in Japan en Thailand en in 1644 in Batavia geexecuteerd wegens homoseksuele handelingen, die is niet op Internet te vinden.

Er is wel veel te vinden, maar of ALLES nou te vinden is....

Nee

Zoeken wel, of je ook werkelijk alles op internet kunt vinden denk ik niet. Je zou eens een steekproef kunnen doen met het zoeken naar ongebruikelijke onderwerpen. Kijken of dat je iets oplevert. Dat geeft al iets aan over wat je allemaal kunt Vinden. Het klinkt misschien een beetje flauw maar voor mij zijn zoeken en vinden twee verschillende dingen.

Nee, ik zoek al maanden naar een antwoord op de vraag hoe savanne heet Azië, Noord- en Zuid-Amerika. En dat wil maar niet lukken!

Als we ons even beperken tot geschreven artikelen: Absoluut niet. Er zijn miljoenen boeken/tijdschriften die niet op internet staan. Ook gaat er regelmatig weer informatie verloren, bij brand/aardbevingen/tsunami's/overstromingen/komeetinslagen/diefstal/terorrisme/vandalisme, etc.

Alle algemene informatie is te vinden op internet, of het waar is of niet waar is doet niet ter zake. Persoonlijke informatie is alleen te vinden als dit ooit op internet is gezet door iemand zelf of iemand die toegang had tot die informatie (vereniging, school, partner, vriend).

Nee, mijn leven kun je niet lezen op internet. dat zo gauw ik popster oid. ben.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100