Wat is een goede internetprovider voor een alles in 1 pakket?

ik ben opzoek naar een goedkoop alles in 1 pakket en kwam via een site (zie hieronder) uit op scarlet, online en tele2. Welke zouden jullie adviseren?

Toegevoegd na 18 seconden:
deze site: http://www.beste-internet-provider.nl/internet-provider/gemiddelde-kosten-per-maand-voor-je-alles-in-1-p.html

Weet jij het antwoord?

/2500

persoonlijk zou ik voor tele2 gaan die heeft zijn tv via kabel Digitenne is maar afwachten of je goed signaal krijgt aangezien dat door de lucht gaat en het dus echt afhankelijk is waar je woont of het goed is en blijft en tele2 heeft alles via kabel en is daarom betrouwbaarder en( volgens mij ook meer zenders)

Kies voor UPC, UPC is goedkoop en bij digitale televisie hebt u het grootste aanbod aan zenders en mogelijkheden, je hebt al een pakket vanaf 45 euro per maand en nu de eerst 6 maanden voor 36euro dacht ik per maand. Pakket inbegrepen: Digitale tv Kabel tv Bellen Internet fiber power

Kijk eens op http://www.totaalwijzer.nl/ . Daar kun je aan de hand van jouw kijk-, internet- en belgedrag het goedkoopste abonnement uitzoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100