hoe koppel ik twee pc aan elkaar?

Ik heb een breedband router van Linksys,met 4 poorten waar je dus pc mee kunt doorverbinden,ik doe dan de kabel van het internetmodem in de router,en doe een utp kabel in de pc 1 en pc 2.
Het lampje op de router voor internet brandt wel,de andere lampjes flikkeren,en ik krijg op beide pc een geel uitroepteken door het icoontje van het internet onderaan in de taakbalk,ik heb ook gekeken in aparaatbeheer,ook daar zie ik de router niet staan,wat moet ik nu doen,ik heb de cd van de router niet?
Graag een reactie,alvast hatstikke bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Router en modem bohoren niet tot de hardware van de computer, en staan dus niet in apparaatbeheer. Zowel de router als het modem moet je benaderen via een IP-adres. In je browser, dus. Je krijgt dan een internet pagina te zien. De adressen staan meestal op een sticker op de apparaten. Bij mij is het bijvoorbeeld: Modem: 192.168.100.1 : admin / motorola Router: 192.168.1.1 : admin / password Bijvoorbeeld "192.168.100.1" typ je in in de adresbalk van je browser. Wat betreft de koppeling van je computers heb je hier niets mee te maken. In Explorer (niet de Internet Explorer, dus) ga je naar "Mijn netwerklocaties", en dan naar "Volledig netwerk". Dan zoekt je computer naar andere computers (even wachten dus). Je moet dan wel op die andere computer files of directories (mappen) openbaar gemaakt hebben. Dat kun je doen door op een file of map rechts te klikken, en dan "Delen" te selecteren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100