Slecht geluid via hoofdtelefoon (laptop), oplossing?

Als ik gewoon via de speakers muziek luister heb ik nergens last van, maar zodra ik de hoofdtelefoon aansluit (jack plug) hoor ik alleen "achtergrondmuziek". Druk ik de jack plug vervolgens in een bepaalde richting of druk hem stevig in de laptop (en houd hem vast) dan is de muziek weer te horen zoals deze moet zijn.

Nu is mijn vraag: wat moet ik doen om weer als vanouds muziek te kunnen luisteren (via hoofdtelefoon, zonder stevig vast te houden)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In dit geval is de kans groot dat de hoofdtelefoon in de laptop stuk is, waarschijnlijk iets te ruim is geworden door het in- en uitschuiven, hierdoor maakt het niet goed contact meer. Behalve idd bij constant aandrukken en dat is geen doen. Dit contact repareren is wat lastig, een goedkoop alternatief is een 'plugje kopen die je in een usb-poort kan doen, waarvan aan de andere kant een hoofdtelefoonaansluiting ziet. Zo heb je weer een nieuwe aansluiting voor je hoofdtelefoon. Toegevoegd na 1 minuut: 'hoofdtelefoon' in de eerste zin moet 'hoofdtelefoonaansluiting' zijn. ;-) Toegevoegd na 11 minuten: Zoals deze bijvoorbeeld: http://sossolutions.nl/product.php?id_product=9324531

Bronnen:
http://sossolutions.nl/product.php?id_prod...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100