Ik wil een LENOVO IDEAPAD maar is dit een goede?

We hebben een thuis een laptop met intel core i3 en 2,56 GHz. Ik wil er zelf een en wil de LENOVO IDEAPAD S400 TOUCH kopen met intel core i3 en 1,9 GHz. Is er veel verschil?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit ligt er aan waarvoor je het precies gaat gebruiken. Privé? Werk laptop? Vaak is een intel core i3 een prima computer en de processor klinkt ook prima. Maar doe jij er zwaardere dingen op zoals gamen, video's bewerken, films/muziek downloaden, dan zou ik voor een hogere processor gaan. (Intel core i5 of i7) Mijn broer heeft zelf ook een Lenovo Ideapad en hij is er erg tevreden over, hij gebruikt hem toch zeker wel elke dag intensief minimaal een uur. Toegevoegd na 1 minuut: Ik heb een bron bijgevoegd met nog wat informatie over de processoren. Zo kun je een beetje kijken wat voor jou het slimst lijkt om aan te schaffen.

Bronnen:
http://computerkiezen.nl/website/computer-...

Je zal wat moeten aangeven over je gebruik (specifiek wat je dus allemaal gaat doen) en wat het budget is. Aan de hand daarvan kunnen mensen zeggen of de specificaties sterk genoeg zijn. Verder heb je naast die vraag ook nog een kwaliteits-vraag. Geef gewoon aan wat wat ik hier aangeeft, en daarnaast wat je maximale budget is. Verder gaan mensen naar mijn mening tegenwoordig te makkelijk voor een laptop terwijl ze het vervolgens alleen thuis gebruiken. Een normale PC is sneller, degelijker en fijner in gebruik. Wanneer je echt niet mobiel hoeft te zijn, is een laptop totaal niet logisch.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100