kan elke pc draadloos internetten?

Ik wil boven wat internetten op een acer f5, al een oude pc dus. Kan ik zelfs met deze pc draadloos internetten en wat heb ik daar voor nodig om redelijk goed ontvangst te hebben. De router staat beneden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je PC niet beschikt over draadloze netwerkkaart kan je deze vrij eenvoudig zelf inbouwen. Dit kan dan een inbouwkaart zijn of een soort usb stick. Een inbouwkaart met een externe antenne verdient in jou geval de voorkeur omdat je een antenne nog een beetje kan richten of zelfs vervangen voor een gevoeliger exemplaar. Kaart en sticks zijn te koop voor nog geen 10 euro bij iedere computer zaak. Een veel duurdere, maar stabielere, oplossing zou het gebruik van powerline homeplugs zijn. Hierbij m aak je gebruik van het elektriciteitsnet om de verbinding te onderhouden. Let bij aankoop wel op dat de set ook werkt op verschillende groepen. Niet bij alle sets werkt dit even goed. Laat je hierbij adviseren door een goede computerwinkelier. Houdt dan wel rekening met een investering van zo'n 50/80 euro.

Bronnen:
http://www.mycom.nl/netwerk-telefonie/netw...
http://www.mycom.nl/netwerk-telefonie/netw...

Als het geen laptop is dan zou je er misschien een WiFi adapter aan moeten zetten om dus draadloos internet te verkrijgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100