Wat moet ik doen nu mijn ipad vergrendeld is (zie info)?

Mijn iPad is soort van vergrendeld, hij kan alleen aan, uit, en screenshots nemen. Wat ik ook doe, hij blijft vergrendeld, niet met codeslot maar de iPad loopt gewoon vast. Als je de foto bekijkt, zie je een klein slotje, met een kring eromheen. Ik weet niet wat dit betekend en hoe ik het uitschakel.

Toegevoegd na 16 minuten:
Nogmaals, wat ik ook doe, hij reageert niet als ik ergens op tik, gewoon helemaal niks.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het beste kun je de iPad even resetten. Druk de aan/uitknop en de Home-knop tegelijk in en houd een tijdje vast totdat de iPad uitgaat. Daarna start je hem weer op. Je instellingen blijven bewaard.

Op de screenshot zie ik 12 % staan dus wellicht dat hij niet goed doorstart ? omdat hij net te weinig power heeft ? Volgens de screenshot zie ook ook dat hij op youtube staat, ze hebben recentelijk een verandering op de site door gevoerd mbt de comment sectie dus wellicht hangt de pagina daar op vast ? dus in elk geval even aan de lader en probeer een volledig herstart ? Dus knop ingedrukt houden totdat je slide to shutdown of zoiets ziet staan Als je daarna weer opstart ga dan even niet terug naar die pagina maar kijk onder de instellingen even naar (safari? chrome of iets anders )wis de geschiedenis en eventueel cookies etc hopleijk loopt hij alleen daar op vast anders moet je misschien toch een een herstel doen via de computer ? Toegevoegd na 3 minuten: het moet "schuif om af tesluiten" zijn, denk ik ,tenminste op mijn iphone is het nederlands.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100