Wat kan ik aan de problemen van me graphics doen tijdens het gamen?

Ik heb sinds gisteren een nieuwe computer. Nu wou ik een spel een aantal spellen spelen. maar bij sommige spellen worden de graphics niet goed weergeven. Bijvoorbeeld bij de Settlers 7 en SimCity. Terwijl ik Grand Theft Auto IV wel gewoon kan spelen zonder problemen met de graphics... (Ik denk zelf dat het aan de drivers ligt) Ik heb al gezocht naar de nieuwste drivers maar kon deze niet vinden. Hopelijk kan iemand me helpen.

Mijn specificaties zijn:
Processor: AMD A6 3620 quad-core
Videokaart: AMD Radeon HD 7470 (2GB)
Ram geheugen: 6GB DDR3
Besturingssysteem: Windows 8 64 Bite.

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hoi, De drivers kun je in onderstaande link vinden: Het kan zijn, dat je instellingen in de game zelf niet goed staan. Kijk hiernaar, met name naar de resolutie, heb je deze niet goed staan kan het beeld zich vervormen. Denk aan een "normale TV" en stel die in als breedbeeld. Kun je aangeven wat er niet goed aan is? Is het blokkerig beeld, of zie je horizontale strepen?

Bronnen:
http://www.official-drivers.com/installer/...

Download staat onder in de bron. Dit is van de officiële website. Verder moet je even kijken in het spel zelf naar de configuratie van het spel zelf en anti-aliasing uitzetten. En eventueel de graphics van high naar medium/low.

Bronnen:
http://www2.ati.com/drivers/beta/amd_catal...

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100