Wie weet een goede laptopstandaard?

Om nek rug en arm klachten te voorkomen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heel leuk zo'n laptopstandaard, maar je kan het ook oplossen door een aantal zaken in acht te nemen; - neem een apart toetsenbord en muis, zodat je al verder van je scherm kan zitten - Neem de afstand tussen scherm en je ogen in acht van ongeveer 80 centimeter. - Neem een goede stoel, waar je echtop kunt zitten, ga dan ook recht voor je beelscherm zitten met het scherm op ooghoogte (wellicht dus een standaard googlen) - Neem tenminste elke 2 uur even een kwartiertje pauze Zie ook een blog die ik heb geschreven (zie bron)

Ik leg een kussen op mijn schoot en daar zet ik de laptop op. Gaat prima en ik heb nergens last van. (voor alle zekerheid toch maar even afkloppen) Toegevoegd na 37 seconden: O ja, en m'n rechterarm ligt op de leuning van de bank en daar muis ik ook op.

Een laptoptafel voor op bed. Maar je kan er ook normaal gewoon op de bank gebruiken het is wel handig denk ik. http://www.intermobiel.com/viewpage.asp?pag_id=1072

Bij ons krijgt iedereen een opvouwbare laptop standaard, zoals in bijgaande link. Zoals Labratje zegt moet je wel een goede tafel en stoel, los toetsenbord (vaak geen probleem) en muis (zelf meenemen) bij hebben.

Bronnen:
http://www.ergo2work.nl/product/nl/laptops...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100