Probleem met vastlopende pc...wat moet ik doen?

Ik heb windows 7 op een pc die 4 maanden oud is.
Nu heb ik een video berwerkingsprogramma en ik heb 5u lang gewerkt om een film te monteren!

Ik ben nu klaar...en elke keer als ik op ''film maken'' klik gaat dat blauwe ding draaien bij je muisaanwijzer, en staat er pinnacle werkt niet meer.
Dan moet ik het hele programma afsluiten.

Als ik het weer opnieuw open, en weer opnieuw alle opgeslagen dingen laadt, doet hij telkens hetzelfde.

Is nu alles voor niks geweest?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb je een snelle computer? oftewel, een multi core processor, minstens 4GB (is erg belangrijk bij videobewerking) en een goede videokaart. Sorry voor de lastige vraag die ik stel maar Pinnacle is een erg zwaar programma. Eerlijk gezegd denk ik dat je computer wel snel genoeg is, maar dat je alleen at geduld moet hebben. Anders gewoon upgraden, ga ik ook binnenkort doen! :) Succes verder!

dan is pinnacle té bezig om de interface (het programma) nog te laten functioneren. Je moet dan gewoon geduld hebben tot hij weer beschikbaar wordt. Het neemt kennelijk zoveel processorsnelheid en geheugen in, dat je systeem niet echt iets verder aankan (wat heel normaal is btw) Toegevoegd na 5 minuten: Het leuke is dat het niet vastgelopen is, hij is gewoon bezig. Maar men verwacht dat een pc dat gewoon even doet, terwijl je verder kunt met andere zaken...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100