Een programma* meldt mij dat er 192 registerfouten op mijn laptop gevonden zijn. Ik heb de laptop nog maar net. Is dit erg en wat moet ik er mee doen?

(*kan zo snel even niet op de naam komen)

Toegevoegd na 49 seconden:
De volgende keer dat ik dat scherm zie, zal ik de foto ervan toevoegen.

Toegevoegd na 1 dag:
Er stond vandaag een snelkoppeling op mijn bureaublad met een link hier naartoe:
http://www.trialpay.com/checkout/?c=a685cba&tid=RHyHR43

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Weet je zeker dat het geen programma is dat je een betaalde versie aan wil smeren? Gebruikt het gratis programma Ccleaner waarmee je de registerfouten kunt opschonen, dat programma geeft een veel realistischer beeld dan programma's die je proberen schrik aan te jagen met een niet te verifiëren lijst van zogenaamde fouten die je alleen met hun programma kunt oplossen.

Bronnen:
http://www.piriform.com/ccleaner

RegClean Pro....is een baggerprogramma en niets anders , als ik het installeer dan heb ik net zoveel "fouten" Want ik weet zeker als je wil repareren dat je moet betalen . Het Programma staat ook bekend als zogenaamd PUP . potentially unwanted program en dat zegt genoeg denk ik . Waarschijnlijk staat er geen uninstaller in het programma en komt het ook niet voor in de Softwarelijst van Windows . Doe het volgende : download Ccleaner van Piriform http://www.piriform.com/ccleaner installeer het programma en start het op . In de linkerbovenhoek zie een aantal opties . Een daarvan is Gereedschap , klik daar op en kies dan opstarten . Daar zie je het programma staan dat verwijderd moet worden . Klik op de naam van het programma en kies dan voor verwijderen . Start de Computer eerst nog een keer op . Als de Computer opgestart is ga je naar C/programfiles/naam van het programma. Klik met je rechtermuisknop op de map en kies verwijderen. Start nu Ccleaner op en klik op register en laat het programma scannen op registerfouten door op Scan naar problemen te klikken . Verwijder alle fouten en je hebt geen last meer van het programma .

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100