mijn laptop valt uit als ik meerdere dingen tegelijk doe, zie omschrijving

mijn hp compaq presario laptop val uit als ik veel dingen tegelijk doe, ik krijg dan een blauw scherm met witte letters. weet iemand hier iets op?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik denk dat je laptop ietswat te weinig intern geheugen heeft en ook geen dual core is. Dual core kan namelijk wel twee dingen tegelijk.

Het Blue Screen of Death (blauw scherm des doods) is een melding van het besturingssysteem Microsoft Windows dat er iets mis is gegaan wat niet automatisch te herstellen is. Het betekent meestal dat de computer opnieuw opgestart moet worden. De tekst op het scherm bestaat uit witte letters op een blauwe achtergrond. De term wordt meestal afgekort tot BSOD (of BSoD), of wordt blue screen genoemd.

Bronnen:
http://www.pcwereld.be/blog/eclipx/een-blu...

Werkgehuuge is te laag. Op een laptop staan stickers op. Bij mij is er een sticker daar staat op 3gb ram, dat is het werkgehuugen. Wat staat er bij jou op ? Toegevoegd na 5 minuten: Werkgeheuge, natuurlijk

Laptops vallen uit als ze overhit raken, zorg ervoor dat de laptop goed gekoeld wordt.

Windows er af, Linux er op.

Tja dat krijg je ook als je een Compaq hebt, koop een nieuwe betere computer, dus geen Compaq!

Compaq is een prima merk! Uitblazen van stof is belangrijk (kan inderdaad overhit zijn geraakt). Kan je zien wat op het blauwe scherm staat? anders moet je instellen dat je computer niet reboot bij een systeemcrash zodat je de gegevens en foutcodes kan aflezen en Googelen... Succes!

nee, meestal zijn dit soort dingen niet te repareren. maar mischien dit wel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100