Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Is een wachtwoord achterhalen op Twitter Legaal

ik ben gehackt op twitter en zoek alle opties om me ww te achterhalen en dan weer inbreken om me eigen account is dat strafbaar

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
447

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Lijkt me niet strafbaar, maar zoek zo snel mogelijk hulp bij Twitter zelf want nu heb je een hoop gedoe waarvan je niet weet of je er mee opschiet.
Neem contact op met de service desk en kunnen ze je vast verder helpen. Je zal dan waarschijnlijk informatie moeten aangeven wat alleen jij weet.

Deze site heb je waarschijnlijk al gevonden maar zet hem er toch even bij:
https://twitter.com/account/resend_password
https://support.twitter.com/articles/20170239-je-wachtwoord-wijzigen-of-herstellen
https://support.twitter.com/forms/hacked
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Alle middelen die Twitter geeft om je eigen account te herstellen zijn volledig legaal, maar daarvoor moet in dit geval genoeg bewijs zijn dat de account ook werkelijk van jou is. Waarschijnlijk is dat bewijs er wel. Verder is het illegaal om op andere manieren dan de manieren die Twitter je aanbiedt te proberen je wachtwoord te achterhalen. Dit valt immers onder computervredebreuk.

Als je de wachtwoord-hersteloptie van Twitter niet meer kunt gebruiken, dan kun je contact opnemen met Twitter. Zij zullen hoogst waarschijnlijk enkele gegevens over je vragen, en vervolgens je wachtwoord resetten.

Veel succes!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding