Hoe kom ik te weten in Windows XP waar mijn wallpaper staat?

Ik heb een reeks afbeeldingen getest en er één als bureaublad ingesteld. Nu weet ik die afbeelding ik nu als bureaublad heb ingesteld, niet meer staan. Hoe kan ik dit bestand terugvinden? Houdt Windows XP ergens tijdelijke locatie bij van het ingestelde bureaubladachtergrond? Tijdelijke locatie?

In c:\windows\web\wallpapers staat hij niet tussen, maar ik heb hem toch op het bureaublad staan. Waar staat hij dan wel (dat bestand he)

Toegevoegd na 2 minuten:
dus de naam van de afbeelding (het bestand)

ik wil namelijk mijn huidige wallpaper onder een ander naam bewaren en deze kopieren in mijn map "mijn wallpapers 2010" zodat ik een kopie heb van die bureaubladachtergrond. maar het probleem is dus dat ik het bestand (dus de afbeelding die nu als achtergrond ingesteld staat), nergens meer kan vinden. Het moet tocht ergens bewaard worden want xp geeft het als achtergrond weer (tijdelijke locatie? normaal in c:\windows\web\wallpapers... maar mijn huidige bureaubladachtergrond (de bestandsnaam ervan) staat er niet tussen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je gaat op het bureaublad, via rechts klikken, naar de eigenschappen van je bureaublad, en als je dan bij bureaublad op bladeren klikt, zit je in de map waar je actieve wallpaper opgeslagen is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100