welke heb je nodig om zelf een pc in elkaar te zetten?

Toegevoegd na 44 seconden:
welke onderdelen heb je nodig om zelf een goede pc te bouwen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Iedergeval een schroevendraaier, kun je iets specifieker zijn aub. Toegevoegd na 1 minuut: Moederbord, processor, geheugen. 1 of meer harde schijven Voeding met kast. Eventueel geluid en beeld kaart.

Een kruiskopschroevendraaier en de onderdelen. Is niet erg moeilijk. Toegevoegd na 8 minuten: * Een behuizing * Een voeding (vaak al onderdeel van de behuizing) * Een moederbord * Een processor * Koeling voor de processor (als boxed versie meegeleverd met de processor) * Geheugenmodule(s) * Een videokaart * Een harde schijf * Een DVD speler/brander * Een diskettestation (hoeft eigenlijk niet meer) * Kabels * Monitor * Een toetsenbord en muis

een moederbord, processor, geheugen modules, geluidskaart, grafische kaart, 1 of meerdere harde schijven dvd rewriter(optie), kaartlezer(optie) en een besturingssysteem. Deze onderdelen zijn afhankelijk van je wil in alle categorien te verkrijgen, van goedkoop tot aan peperduur.

In het blad Computer totaal van 1 of 2 maanden geleden (ik heb m helaas weggedaan), staat een erg goed artikel wat je allemaal nodig hebt om een basis-, prestatiegerichte- en ultieme pc te bouwen. Kijk of je het van iemand kunt lenen, of zoek even op de site hieronder. Per type pc werd een onderbouwd advies gegeven waarom juist dat onderdeel in aanmerking kwam. Aan alleen een lijst met onderdelen heb je niets, het moet ook nog in combinatie met elkaar werken.

Bronnen:
http://computertotaal.nl

harde schijf,rom,geluidskaart,geheugen Maar als je het zelf wilt maken lukt het je zeker niet tenzij je super handig ben :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100