Wie weet een goede manier om mijn afbeeldingen te ordenen?

Op mijn computer heb ik allerlei afbeeldingen staan. Foto's die ik zelf gemaakt heb, foto's die ik heb gekregen van mensen of van het internet heb gehaald, afbeeldingen en foto's die ik bewerkt of gemaakt heb heb met photoshop, screenshots die ik wil bewaren, wallpapers, webcamfoto's, foto's die ik met mijn telefoon gemaakt heb, enzovoorts, enzovoorts, enzovoorts.
Ik ben al maanden aan het proberen om deze mierenhoop aan afbeeldingen een beetje logisch te ordenen in mapjes, maar tot nu toe zonder bevredigend resultaat. Nu heb ik de mappen 'afbeeldingen iphone', 'bewerkte dingen', 'eigen foto's', 'foto's algemeen', 'webcam', en 'overigen', en soms ben ik heel lang op zoek naar net die ene afbeelding! Ik word hier helemaal gestoord van.

Heeft iemand hier een goede manier om afbeeldingen logisch te ordenen in mapjes met een bepaalde naam, zodat ik afbeeldingen 'intuitief' terug kan vinden, zonder dat het een compliceerde mappenstructuur wordt waarbij een doolhof peanuts lijkt? Ik vraag dus niet om een programma, maar gewoon om een manier om het allemaal logisch en eenvoudig geordend te houden.

Alvast dank!

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100