Komt mijn mail wel aan bij afwezigheid van diegene die de mail moet ontvangen?

Ik heb een vrij belangrijke mail gestuurd, ik kreeg echter een automatisch antwoord terug dat deze persoon afwezig is, nu is dit geen probleem mits mijn mail maar binnenkomt. Nu is mijn vraag, komt de mail alsnog bij diegene binnen ondanks dat hij op dit moment niet aanwezig is?"

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij een aantal email-clients kun je instellen dat er automatisch een bericht wordt gestuurd in geval van afwezigheid. Als dit het geval is en je stuurt de 'afwezige' een email, dan zal hij dit nog steeds ontvangen. Het automatisch versturen van een antwoordbericht is alleen om je te informeren dat je mail goed is ontvangen en je geduld moet hebben tot de ontvanger weer 'aanwezig' is.

Het feit dat jij een afwezigheidsbericht ontving bewijst al dat de e-mail in binnengekomen bij die persoon. Je moet alleen afwachten of hij na diens terugkeer het bericht in behandeling zal nemen. Daar krijg je nu geen zekerheid over. Als je over een paar weken nog geen reactie hebt gekregen zou je een herinneringsmail kunnen sturen waarin je vermeldt op die en die datum een belangrijke mail te hebben verzonden over dat onderwerp, en dat je graag tegenbericht wilt ontvangen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100