is dit een goede tablet?

Hallo
Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe tablet maar nou heb ik die in de folder zien staan bij de gamma.maar nu vroeg ik me af is dat een goeie tablet?.ik heb ook al voor een videoreview gekeken op youtube maar heb nog niks kunnen vinden erover.hebben jullie een goeie link met reviews?
Alvast bedankt.

Toegevoegd na 3 minuten:
Het is een difrnce DIT9720

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij dit soort tablets word er over het algemeen op veel dingen bezuinigd, meestal is dit bouwkwaliteit, camera, geheugen en vooral het scherm. Bij deze tablet lijkt het scherm wel oké, de tablet is niet geweldig snel maar hij kan ermee door. Als ik jouw was zou ik toch wel echt zoeken naar een wat bekender merk tablet. Voor een Acer TF300 of een Toshiba AT300 ben je 100 euro meer kwijt, maar je bent dan wel wat zekerder van je kwaliteit.

Is naar mijn mening een prima tablet qua prijs-kwaliteit verhouding. Houdt er wel rekening mee dat deze tablet geen verbinding kan maken met mobiele netwerken. Dus voor internetverbinding zal je over een wifi netwerk moeten beschikken. Camera lijkt vrij matig, maar is moeilijk te basseren op de specs die ik kan vinden. Snelheid is middelmatig. Kortom, voor de prijs is het een prima tablet, maar hij doet denk ik wel onder voor de meeste gangbare tablets, al zal je daar wel wat meer geld voor neer moeten tellen...

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100