Ik zoek een goede microfoon voor op me computer. Waar kan ik die kopen?

Als ik de microfoon heb ga ik met me broer een gamekanaal opstarten.

Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja de echte Professionals werken met merken als Shure Sennheiser of AKG, niet goedkoop wel goed: http://geluidssysteem.twenga.nl/sennheiser-microfoon.html

Professionals gebruiken de Blue Yeti Snowball met een popfilter (zodat je niet een harde P ofzo hoort). Verder kan je met een microfoon van 10€ ook een goede kwaliteit krijgen. Je kan het natuurlijk ook met je headset doen als je dat hebt. Ga maar eens naar de media markt, game mania of andere soortgelijke winkels. Succes!

ik raad je aan een goeie headset te kopen, geen losse mic als het echt voor games is is dat meer dan voldoende en dat hoeft echt niet duur te zijn maar echt mooi is natuurlijk draadloos koop geen dikke oorschelpen geval want dat is echt te warm aan je oren maar een vrij simpele met niet te dikke schelpen geen in ear of anderzins die zijn gewoon niet stevig genoeg wel stereo !!

Bronnen:
http://audio-tv-foto.marktplaats.nl/koptel...

Als je echt professioneel wilt doen, is het antwoord van FreekFluweel goed. Als je het goedkoper wilt houden, dan raad ik je Logitech aan. Werkt goed, en afhankelijk van wat je koopt, is het geen rip uit je lijf. Zelf heb ik de headset uit de link, werkt naar mijn mening goed voor teamspeak en ventrilo. Mijn vader heeft de losse mic uit de link, werkt ook goed voor simpele dingen.

Bronnen:
http://www.mycom.nl/Product/Speakers-en-He...
http://www.mycom.nl/Product/Speakers-en-He...

op Dealextreme kun je dat zeer goedkoop kopen

Bronnen:
http://dx.com/

Bezoek een muziekwinkel en probeer daar eens wat uit. In elke stad zit wel een gitaarwinkel en dan kun je het ter plekke proberen. Ga dan vervolgens kijken of je er tweedehands aan kan komen, dat scheelt bakken met geld. De merken die hier boven genoemd worden zijn allemaal wel goed, echter teveel geld uitgeven is niet nodig :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100