Er starten geen spelletje meer op, op onze pc. Ik had wat bestandjes naar een andere schijf gestopt, omdat die andere vol begon te raken. HELP!?!??

Nu weet ik dus niet hoe ik dat terug krijg. Ik heb al alles terug gesleept, maar dat past niet op de schijf. M'n vader vroeg of er ook een knop zat, zodat ie alles terug zet zoals het een maand geleden was. Geen idee of die er is. De sims 3 en alle zylom spelletjes doen het niet meer, ik krijg overal een foutmelding. Kan iemand helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je bestanden van het spelletje gekopieerd hebt dan kan dit voor problemen zorgen, als dit het geval is kun je het beste het spelletje verwijderen en opnieuw installeren. Je moet immers ook nooit bestanden verplaatsen van een map waar je niets van af weet of als je er geen verstand van hebt. Als je het spelletje hebt verwijderd ruim dan eerst je harde schijf op of installeer het spelletje op een andere partitie(schijf).

Sims3 weet ik niet. Maar bij Zylom weet ik het probleem. Toen je ooit bij Zylom je eerste spel vond en installeerde heb je een map opgegeven nieuw of bestaand, waar Zylom al zijn spellen neerzet. Elke keer dat je een spel van Zylom opstartte deed je dat, ongemerkt, via een Gamemanager van Zylom. Deze Gamemanager kan de spellen nu niet meer vinden. Het enige wat helpt is alle spellen opnieuw installeren op de nieuwe schijf. Daarbij moet je wel opletten dat Zylom de nieuwe schijf als standaardmap voor je spellen gebruikt.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100