Hoe maak ik in een video een tekstbalk (met effects)?

Bij deze video zie je vanaf 0:05 tot en met 0:15; kwartfinale Duitsland - Portugal. Hoe maak ik dit na? (ook dat ze de video in 3 delen splitsen enzo? met alle effects erbij dus! Met welk programma, en hoe?

Toegevoegd na 39 minuten:
Jullie kunnen niet bevatten hoe belangrijk dit voor me is!

Weet jij het antwoord?

/2500

Kun je gewoon met windows moviemaker doen, staat als het goed is gewoon op je computer (als je windows gebruikt). Toegevoegd na 1 minuut: Wanneer het niet op je computer staat kun je het gratis downloaden.

Nee, inderdaad. Niet te bevatten hoe belangrijk dat voor jou is. Als het ECHT belangrijk was, dan had je je al lang verdiept in allerlei videobewerkingsprogramma's die heel veel kunnen. Die soms gratis zijn, maar de beste zijn dat niet. Die je niet in een oogopslag kan leren, maar goede resultaten vereisen heel wat studie en geduld. Bovendien: als het zo belangrijk is, waarom vermeld je dan niet welke opname-apparatuur je gebruikt, met welke extensie........zodat een advies op maat gegeven kan worden? Als het dus echt belangrijk is, dan koop je Video De Luxe van Magix: € 99,99 http://www.magix.com/nl/videobewerking/ Ook goed zijn de verschillende videobewerkingsprogramma's van Pinnacle / Avid: http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/du/Products/Consumer+Products/Home+Video/Studio+Family/ VirtualDub is een video-editor waarmee je eenvoudige bewerkingen op avi- en mpeg-bestanden kunt uitvoeren. http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/videobewerking Zelfs als je windows moviemaker gaat gebruiken zul je wat tijd en moeite moeten steken in het leren kennen van dat programm...........

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100