Waar ligt dat aan? Ik wou een dvd branden maar dan krijg ik de melding: ongeldige klassenreeks.

Kan ik de dvd nog branen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je vraag is niet specifiek genoeg. Welk programma? Wat wil je branden? Ik vermoed dat je iets wilt branden wat het programma dat je gebruikt niet aan kan. Je wilt bijvoorbeeld een video dvd branden van een AVI en je programma weet niet hoe dat om te zetten? (ik geef maar een voorbeeld). Als hij al begonnen was met branden, dan kan je de DVD weggooien.. maar waarschijnlijk gaf hij dat al voor het branden aan, en dan kan je de DVD nog wel gebruiken.

beste,, Ik weet niet welke DVD brander programma je gebruikt hebt? het ligt meestal aan de dvd brander! ik heb wel een mooie DVD brander die het wel denk goed gaat doen! hier is even het linkje waar je die DVD brandprogramma kan downloaden! http://www.bestedownloads.nl/brandprogramma.htm of je download de Windows DVD brander! veel succes maat! Toegevoegd na 24 seconden: Je kunt ook het brand programma Nero downloaden maar die kost wel geld! als je windows 7 computer of laptop koopt zit die er Standaard bij je pc inbegrepen! maar er zij zoveel DVD branders! dat je zelf bijna niet meer weet wat de 1 de beste is! oke nog wens ik je veel succes!

Om Windows DVD Maker te gebruiken is het zaak,dat je beschikt over ALLE (benodigde) codecs ...die ontbreken. Je kunt beginnen met het meest recente K-Lite Codec pack7 te downloaden / installeren. Verder kunt U ook nog een Windows scan doen: UITVOEREN >>> sfc / scannow Sfc / scannow opdracht scant alle beveiligde systeembestanden gescand en worden onjuiste versies vervangen door juiste Microsoft-versies. Die DVD kun je mogelijk nog herstellen en hoef je dus NIET weg te gooien. Dit doe je met : ACTIVE@DVD Eraser 1.0 http://www.lsoft.net/store.aspx Gratis ! Succes er mee

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100