Laptop beeld probleem?

Beste mensen,

Het probleem is de laptop start op maar soms krijg ik beeld en gewoon kan werken en soms niet ik heb de hardschijf getest en hij is in orde .
De laptop is Compaq presario CQ50,zit windows 7 er op

Wie kan verder mij helpen in goede richting?

Met dank voor uw hulp
Leo

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoogstwaarschijnlijk zit er een breukje in de flatkabel. Dat is de kabel die vanuit de laptopbody naar het beeldscherm gaat en in de scharnieren verwerkt zit. ´n Breuk ontstaat door het veelvuldig openen en dichtdoen van het beeldscherm deksel. In de kabel zit ook de voedingverbinding voor de ledlamp. Als die onderbroken wordt zie je geen beeld maar zal de laptop wel gewoon opstarten. Beweeg, als de laptop aanstaat, het beeldscherm eens heen en weer. Als het beeld dan uitvalt of juist aangaat of kleurfouten gaat geven dan is de kabel de boosdoener.

misschien dat je videokaart zelf hardwarematig defect begint te raken? of misschien de iets gewijzigd aan de drivers? Heb je toevallig eens een extern beeldscherm aangesloten en gekozen om het laptopscherm uit te schakelen? (heb een keer gehad dat het beeld niet altijd weer terug gaat als de externe beeldscherm is afgekoppeld. Ik noem zomaar een paar dingen waar je eventueel mee te maken kan hebben, het is op afstand namelijk moeilijk te zeggen ;)

Bronnen:
Ervaring

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100