Ik kan met geen enkel programma connecteren?

Dus ik heb Skype,SAMP,MTA en BOH van programma's op deze computer staan. Maar elke keer dat ik wil inloggen zegt het "inloggen niet mogelijk". Ik heb mijn internet provider al gebeld en hij zegt dat het niet ligt aan het internet maar aan mijn computer.

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien enkele stappen die je kan voltooien om het mogelijke probleem op te sporen/op te lossen. Kan je zelf wel op het internet komen? Weet je zeker dat je de juiste inlognaam gebruikt en het juiste wachtwoord intypt? Misschien zou je kunnen proberen om de programma´s opnieuw te installeren?

'geen enkel programma' klopt niet: je kunt wel op goeievraag komen :) Misschien (waarschijnlijk?) heb je een firewall/virusscanner die andere programma's blokkeert.

Klinkt als een windows firewall probleempje. Kijk eerst of deze aanstaat: Control Panel -> System and Security ->Windows Firewall schakel de firewall even uit en kijk of je kan inloggen. (EN ZET DAN DE FIREWALL WEER AAN) Lukt dat, zorg er dan voor dat je via: Control Panel\System and Security\Windows Firewall\Allowed Programs door middel van de knop erkenning geeft aan de programma's die je wil. Is het niet de windows firewall moet je even naar je eigen firewall kijken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100