Als ik aan het typen ben, op internet of word, vervaagt het ineens, zodat ik niet meer verder kan typen. Zou ik dit uit kunnen zetten?

Dit is erg vervelend! De bovenste balk vervaagt als het ware, zodat ik op iets anders kan klikken, maar dit helemaal niet wil... Ik wil gewoon verder kunnen typen! Net zoals nu moet ik steeds met m'n cursor op de pagina klikken om verder te kunnen te typen ERG VERVELEND!!!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik snap niet helemaal wat je bedoelt, maar als het AutoComplete is dan kun je dat wel uitschakelen. In de programma's (die op de computer geïnstalleerd zijn) kun je dat wel uitzetten. Bijvoorbeeld in Internet Explorer ga je naar Internet opties -> Inhoud -> Automatisch aanvullen -> Instellingen, en daar opties uitvinken. Op het internet (bijvoorbeeld in de zoekbalk van Google) heb je vaak geen invloed op de functionaliteit (ten minste als je niet ingelogd bent en er geen configuratie bestaat). Kort om, je moet het in elke programma apart uitzetten. Google op "autocomplete" + programmanaam, daar vind je genoeg informatie.

Bronnen:
http://www.computerhope.com/issues/ch000564.htm
http://www.computerhope.com/issues/ch000604.htm
http://www.xcomputers.info/nl/tag/autocomp...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100