Packard bell easynote ineens super traag! Hoe maak ik hem weer snel? :O

Ik heb een packard bell easynote, ik heb hem nu een half jaar en hij is ineens super traag zoals internet opstarten sites blijven hangen de laptop zelf opstarten en dat soort dingen! wat kan ik doen om hem weer sneller te maken of in ieder een beetje!
bedankt alvast :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Ten eerste eens goed scannen op virussen en malware (gratis): Avast en MBam: http://www.idealsoftware.nl/MBAM/ http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208283363 dan registries schoonmaken: http://www.piriform.com/CCLEANER En veel oude troep op je harde schijf eraf halen.

CCleaner, wat hierboven wordt aangeraden, is inderdaad een goed programma om je laptop op te schonen. Als je de boel wat grondiger wilt opruimen, dan is Advanced System Care (de gratis versie) een prima keus: http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/Advanced+SystemCare+Free+pc+opruimen Na het updaten kiezen voor Deep Care > Scan & Repair. Als dat allemaal niets helpt, dan is er waarschijnlijk iets anders aan de hand. Dan kan Malwarebytes misschien uitkomst bieden: het programma spoort vooral spyware en adware op. Laatste mogelijkheid: het besturingssysteem opnieuw installeren. Wel eerst een goede back-up maken van je documenten, foto's en e-mails!

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100