HELP! internet valt steeds uit door waarschijnlijk modem hoe kan dit? zie uitgebreide uitleg over het probleem!

Hoi ik kan steeds maar heel kort op internet, Het modem gaat iedere keer uit. Automatisch. Heb dit al eerder gehad maar toen kwam het van zelf weer goed maar nu duurt het wel langer dan normaal. Ik heb een SpeedTouch 5x6.

Als ik op mijn computer geen internet heb dan is er op de andere computer ook geen internet er zijn namelijk 2 computers. Verder als internet weg is. Gaat de modem dit doen.

1e lampje is dan rood en het 2e lampje is dan groen

1e is power 2e lampje is van ethernet. Alle kabels zijn gecontroleerd en zitten dus goed. Ik hoop echt dat er iemand mij kan helpen en een goed antwoord te geven. Want vind dit toch wel heel erg iritant. Zit nu wel even op internet maar dat kan zo weer uitvallen. Op dit moment heb ik dit elke dag en al anderhalf week lang. Hij valt om de 1 uur / 2 uur uit.

Weet iemand wat dit probleem is??

Toegevoegd na 29 seconden:
We hebben een LAN verbinding....

Weet jij het antwoord?

/2500

Wanneer het power lampje rood is en het ethernet lampje groen, dan kan je maar één ding concluderen. Je speedtouch is "overleden". Heb je hem gekregen van je provider? (bijvoorbeeld KPN) Dan kan je toch het snelst even bellen, de speedtouch 500 serie is al behoorlijk verouderd, daar zullen ze dan niet moeilijk over doen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100