Welke site is geschikt om fotos te uploaden waarna anderen ze kunnen opslaan?

Ik maak bmx fotos van 5 vrienden van me, ze willen dat ik de mooie fotos doorstuur maar dan moet ik ze allemaal sorteren en mailen en dat neemt aardig wat tijd in bezit.
Op wat voor site kan ik snel zoder kwaliteitsverlies al mijn fotos uploaden waarna ze ter beschikking staan voor anderen om ze op te slaan en zelf gebruiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit kan ondermeer met Flickr (http://www.flickr.com/).

Google is erg handig ervoor...vooral google documenten. Ik gebruik zelf google als browser. Je kan dan bepaalde mappen delen met vrienden. Ik vind het erg makkelijk

of picasa webalbums

Bronnen:
http://picasa.google.com/intl/nl/

Je kunt dropbox installeren. Dan moeten je vrienden dat ook doen. Je kunt Photobucket gebruiken als on-line foto-album. Gebruik ik zelf ook. Ik heb daar foto's staan van jaren. Maar wel altijd goed bewerkt en verkleind. Grote bestanden kan ie ook goed aan. Het is in basis gratis. Maar wel met reclame. http://photobucket.com/ Ook ImageShack is zoiets. http://imageshack.us/ Ik zou bijvoorbeeld "mijn album" afraden, omdat die nare dingen doet met het comprimeren van je foto's .

Je kan ook nog Windows Skydrive gebruiken en binnenkort dan ook Google Drive.

Via www.wetransfer.com kun je de foto's uploaden. Je kunt meerdere e-mailadressen invoeren, zij krijgen dan een link en kunnen de foto's downloaden. Werkt heel goed!!

Bronnen:
www.wetransfer.com

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100