ik wil een programma van me laptop op me pc hoe doe je dat?

zeg maar ik wil msn van me laptop pakken op usb stick zetten en daarna op mijn pc maar dan gaat die programma niet open hoe zorg je er voor dat ie wel open gaat?

Toegevoegd na 38 minuten:
nee geen msn et is norton security!

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is niet mogelijk. Je zou msn kunnen downloaden op www.msn.nl

Je wilt waarschijnlijk een PORTABLE versie van de applicatie, Die kun je vanaf een USB stick gebruiken zonder het op de PC te hoeven installeren. Zie linkje voor een protable MSN client.

Bronnen:
http://portableapps.com/apps/internet/amsn...

Zodra je een programma installeert op je computer worden er bestanden in je systeem geïmplementeerd. Dit houdt in dat je voor elk besturingssysteem het programma opnieuw moet installeren. Zoals al eerder gezegd kan je wel "portable" programmas op je USB stick zetten en die op elk ander willekeurig systeem gebruiken (windows). Kijk op ddl2.com voor zulke programma's!

voor een progje als msn is dat echt niet nodig je installeert het gewoon op beide vanaf internet en logt in met dezelfde gegevens andere programma als games tja als die geen serienummer hebben of online account er aan gekoppeld of de cd of dvd in de drive nodig hebben dan kan je die gewoon op beide installeren

Gewoon op msn bestandslocatie openen en dan alles selecteren en plakken op de usb

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100