Kun je bij vakantieveilingen.nl zien wat er eerder voor een bepaalde veiling is betaald?

Ik wil weten voor welk bedrag een veilig gemiddeld wordt verkocht en liefst ook tijden erbij zodat ik kan zien wat een gunstig moment is om te gaan bieden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Die gegevens zijn er niet, dat is ook logisch want dat gaat betekenen dat alle veilingen voor minder worden verkocht of (nadelig dan voor jou) het heeft geen zin omdat iedereen dan op het 'gunstige' tijdstip gaat bieden en volgende maand kun je er geen touw meer aan vast knopen (aan goedkope tijden).

Bij iedere aanbieding staat het huidige bod en de tijd die de veiling nog loopt. En ook alle voorgaande biedingen. Je ziet de hele biedgeschiedenis gewoon staan! De kunst is om zo laat mogelijk te bieden als je het huidige bod erg laag vindt. Of om gewoon te bieden met een prijs die jij het waard vind. Ik heb er zo juist een gevolgd gedurende een minuut. Die ging in die tijd van 35 euro naar 51 euro. In dit geval een midweek op een bungalowpark. Maar........daar komen dan nog eens 50 euro aan kosten bij. En zo zijn er wel meer adders onder het gras.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100