Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan je series van rtl.nl opslaan en op youtube zetten zonder dat het eraf word gehaald of je een boete of zo moet betalen?

Hoe kan je series van rtl.nl opslaan en op youtube zetten zonder dat het eraf word gehaald of je een boete of zo moet betalen? .

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
760
Ritsuka
12 jaar geleden
Kan niet, Youtube is heel streng met copyright.
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
cassperr: denk je echt dat een zender een serie waar ze flink voor betaald hebben, het zou accepteren als een particulier die op een openbare site zet??

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

ik het ook al geprobeert : heel duf niet.

je kan het beeld keren (dat rtl andersoms staat geschreven) maar dat accepteer youtube ook niet. wat wel geaccepteerd wordt maar minder kijkvraai is is met een slechte video uploaden dus 240p dat je de pixels kunt tellen;D.
maar dat is niet leuk om te bekijken.

nu willen de amerikanen ook een wet dat youtube , google enzo ook verantwoordlijk hiervoor worden en dus boetes willen instellen als copyright wordt overscheden maar daar wordt nog aan gewerkt, 'k hoop zelf dat die wet niet doorgaat

hoop dat je hier iets aan hebt.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Dit gaat niet, alle beelden die van RTL zijn worden meteen wereldwijd geblokkeerd! Hier kan je zelf niks tegen en doen alleen maar accepteren.
(Lees meer...)
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding