Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welk programma moet ik downloaden als ik vier in een foto's wil maken ?

Zoiets als deze: http://www.wilmakarels.nl/images/picasa-collage2.jpg hier staan 9 foto's in een afbeelding verwerkt, ik wil dit ook graag doen met 4 foto's, met welk programma kan dit makkelijk, ik heb adobe photoshop al gekocht maar kan het daarop niet vinden.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
827

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Ik heb er 1 de heet: frametastic het is trouwens heel makkelijk om foto apps te vinden in de appstore. Je gaat naar catogorieen en dan foto & video en daar heb je een heleboel foto apps en daar zit vast nog een paar hele goede bij. En deze app is trouwens gratis
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
De makkelijkste manier?
Dan moet je Photoscape even op je pc zetten:
http://download.cnet.com/PhotoScape/3000-2192_4-10703122.html?part=dl-6295843&subj=dl&tag=button
In deze video kun je precies zien hoe je een collage kunt maken: http://www.photoscape.org/ps/main/help.php?id=join

Links naast de video staan nog (talloze) andere mogelijkheden die Photoscape biedt. Als je een onderwerp aanklikt, krijg je de bijbehorende video met uitleg te zien. En dat zijn er tientallen, want het is beslist een leuk en nuttig programma.

Als je die collage gaat maken, kun je zelf precies bepalen hoeveel afstand er tussen de foto's moet komen, hoeveel rijen foto's er naast elkaar worden gezet, of ze "in een lijstje" moeten komen enzovoort. Zie afbeelding 1.

Veel plezier!

Je kunt ook met Picasa een collage maken, maar die mogelijkheden zijn veel beperkter (zie afbeelding 2).

Toegevoegd na 7 minuten:
De tweede afbeelding heeft geen zin om zich op deze site te vertonen. Je vindt hem hier: http://i42.tinypic.com/14vtmbd.png%5B/IMG%5D
(Lees meer...)
Plaatje bij antwoord
Pieter2011
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding