Er was een programma waarmee je je stem mooier kon laten klinken, gewoon online en gratis.. Weet iemand hoe dit programma heet..?

Het was een soort programma dat je op een knopje drukte, dan kon je bijv. een liedje zingen wat dan vet lelijk klonk, dan drukte je op een ander knopje en klonk je als een nachtegaaltje (a) gewoon gratis & online, je hoeft nix te downloaden!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De online versie kan ik niet vinden, zelfs na lang zoeken. Maar gratis software is wel degelijk te vinden, al of niet in een probeerversie met beperkte mogelijkheden en/of beperkte werkingsduur. Of je hiermee je stem ook mooier maakt, dat vraag ik me af. Het probleem is, dat "mooi" een zeer subjectief gegeven is. Want wat de een mooi vindt, vindt de ander afgrijselijk, dus de computer weet daar helemaal geen raad mee. Wel is het natuurlijk mogelijk om je computer (dus de software) te "leren" wat jij mooi vindt, door allerlei zaken in te stellen. Deze site: http://www.screamingbee.com/product/MorphVOXJunior.aspx beweert dat: "Sexier voices, more self-confidence Make your voice deeper, higher, sexier.., any way you like it, in voice conferences or other audio conversations." Scroll ook even naar het midden van de site en beluister de voorbeelden: "man to woman", "woman to man". Dat zijn gewone mp3 files die in een paar seconden te downloaden zijn. Hieronder vind je nog een forse lijst met dit soort gratis software: http://en.softonic.com/s/change-voice En googelen op "change" en "voice" geeft nog veel meer mogelijkheden, en misschien zit daar de online-versie er ook wel tussen, en heb ik hem over het hoofd gezien :-) Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100