Kun je in het AMC een laptop huren?

Ik word deze week opgenomen in het ziekenhuis. Mijn eigen laptop durf ik niet mee te nemen omdat ik bang ben dat hij gestolen wordt, aangezien de kasten niet op slot kunnen.

Kan ik een laptop huren van het ziekenhuis?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee je kunt in het AMC geen laptops huren, maar er is wel wifi [wireless netwerk] dat je kunt gebruiken. Het wordt echter afgeraden om waardevolle spullen mee te nemen in verband met diefstal. Koop een laptop kabel met slot voor een paar tientjes, dat scheelt mogelijk een hoop problemen.

Bronnen:
http://www.kensington.com/kensington/nl/nl...

voor zover ik weet niet, je kun wel een laptop slot kopen en deze aan je bed bevestigen. Wel is het mogelijk om via een ander bedrijf een laptop te huren. zie links.

Nee, helaas. Op de afdeling kan je gebruik maken van een draadloze “onbeveiligde” internetverbinding via je eigen laptop. Maar het houden van een laptop op je kamer geschiedt op eigen risico. Als je jezelf kunt bewegen (niet in bed hoeft te blijven) dan kan je wel op het middenplein (voetenplein) tussen 8.00 en 20.00 uur gebruik maken van internet op een van de zes computers die daar staan.

Bronnen:
http://www.amc.nl/web/Zorg/Patient/Voorzie...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100