Hoe maak je een professioneel uitziend werkstuk / verslag met Microsoft Word 2010?

Hallo,
Ik moet vaak verslagen inleveren op mijn school. 1 om de anderhalve week / twee weken. Ik haal altijd cijfers rond de 6 of 7, maar ik wil dat hoger hebben. Heeft iemand tips hoe je een goed werkstuk kan maken, en natuurlijk nog wat dingen waarvoor leraren vaak extra punten geven. Ik weet namelijk dat je met Microsoft Word veel kan.

Groetjes,
Gavin

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je zou een sjabloon kunnen maken voor je verslagen, in je eigen stijl met een mooie inhoudsopgave, nummering van de pagina's etc. bij de bron heb ik een site gezet waar je voorbeeldsjablonen kan downloaden. Ik raad je aan even wat voorbeelden te bekijken, hier wat mee spelen, en het sjabloon opslaan zodat je het de rest van je schooltijd kan gebruiken, scheelt je later een hoop werk. de 2e link komt van diezelfde site, maar linkt direct door naar een verslag van vergadering (sjabloon), dit is een meer kant-en-klare oplossing en zou je zonder veel moeite in kunnen zetten voor je verslagen, om toch een professioneel uiterlijk te krijgen.

Bronnen:
http://www.g-o.be/sites/portaal_nieuw/subs...
http://www.g-o.be/sites/portaal_nieuw/subs...

Belangrijk om te onthouden is: Het ontbreken van tekst is even belangrijk als de aanwezigheid van tekst. Ruimte tussen paragrafen, duidelijke kopjes welke ook weel meer ruimte tot de voorgaande paragraaf hebben dan tot de er op volgende paragaaf. kopjes zijn groter en dikker dan hoofdtekst. Comis Sans is GEEN geschikt lettertype. Gebruik bv Franklin Gothic Book. Gebuik een bijschrift bij de plaatjes. Gebruik een literatuurlijst. Hoofdding is de inhoud. Als jij de inhoud niet op orde hebt zal je nooit een hoog cijfer krijgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100