Hoe stel je wordpress als home pagina in?

ik heb een hosting service gekocht maar als ik op mijn website wil komen (eigelijk blog) moet ik via www.mijnwebsitenaam.nl/wordpress ik zou graag willen dat die wordpress als home pagina is hoe moet dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kan door niet de complete map WordPress te uploaden naar je server, maar alle bestanden IN die map te selecteren en vervolgens te uploaden (naar de map httpdocs, of public, op public html.. waar je gewoonlijk je bestanden in upload).

Al je Internet Explorer gebruikt: - Ga naar de pagina - Kies in het menu ‘ Extra’ en dan ‘ Internetopties’ - In tabblad ‘ Algemeen’ kun je de Startpagina (homepagina) instellen, Klik daar ‘ Huidige gebruiken’. - Klik OK. Als je nu in Internet Explorer nu start, of als je op het huisje klikt gaat hij naar die pagina. Toegevoegd na 7 minuten: Er is nog een andere methode (nog steeds uitgaande dat je Internet Explorer gebruikt). - Ga naar de pagina - Klik op het pijltje naast het huisje (zie plaatje) - Kies ' Startpagina toevoegen of wijzigen' - Kies ' Deze pagina als enige startpagina gebruiken' - Klik Ja.

Zoals Natha al aangaf tenzij je via je hostingprovider wordpress hebt geinstalleerd. Dsn is het zaak Wordpress eerst weer te de-installeren en daarna opnieuw Wordpress installeren maar dan het het veld map leeg laten. Standaard staat daar namelijk WP of Wordpress.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100