Wat is een gratis penvrienden website?

Ik ben al een tijdje op zoek naar een website waarop ik contact kan zoeken met mensen uit andere landen, maar vaak moet je een betaald premium membership afsluiten etc. Wie o wie kan mij helpen met een goed, gratis website waarop ik contact kan leggen met potentiële penvrienden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb aan de onderstaande site enkele leuke penvrienden (inmiddels e-mail vrienden) overgehouden in o.a. Australië. http://ppi.searchy.net/ Toegevoegd na 7 minuten: Je kunt helemaal onderaan de homepage een keuze maken of je penpals wilt zoeken per leeftijd of per land. Kies je voor per land, dan kun je een land waarin je vrienden zoekt kiezen uit een lijst en dan verschijnt een nieuwe lijst met alle leeftijden en hoeveel jongens / meisjes er met die leeftijd beschikbaar zijn. Kies je gewenste geslacht/leeftijd uit en je krijgt een lijst met verschillende mensen en wat zij over zichzelf willen vertellen.

http://www.penvrienden.nl/ is een gratis site. Ik heb het ook gedaan en kreeg bijna gelijk antwoord. Het is een leuke site!

omegle, chatroulette, dat zijn wel de bekendste

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100