Hallo , ik heb een computerprobleempje Iedere keer als ik een spel opstart bijv Gta san andreas valt de pc na een paar minuten uit??

komt het omdat ik geen videokaart heb.
ik denk het niet want het werkt ook niet bij een oud spel zoals Battle realms.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het kan zijn dat jouw computer te warm wordt bij zwaardere spellen, kijk eens in de computer, misschien dat de koeling verstopt zit met stof.

Misschien is het spel te zwaar voor je computer, het ligt er ook aan wat voor soort computer je hebt. GTA is best een zwaar spel. En voor zo'n zware spellen heb je ALTIJD een (goede) videokaart nodig! Toegevoegd na 2 minuten: En dat oude spel is waarschijnlijk ook te zwaar om zonder videokaart te kunnen functioneren. Of hij is niet compattible met de huidige pc 'onderdelen', zoals de windowsversie, slechte koeler, te weinig geheugen of te weinig ruimte.

Kijk eerst eens of er veel stof in je ventilator zit. Dit kan je het beste verwijderen met een kwast en een stofzuiger. Als dit het niet oplost kan het ook zijn dat je voeding niet goed meer werkt. Dan kan je net zo goed een nieuwe computer kopen want een nieuwe voeding is nogal een gedoe. (behalve als je garantie heb maar ik neem aan dat je dat niet meer heb want dan zou het een nieuwe computer zijn en die zou makkelijk spellen af moeten spelen) Dus eerst al het stof uit de ventilator halen en dit zal waarschijnlijk jou probleem oplossen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100