Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) Hoe stel je dit in voor de router?

ik moet deze Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) helemaal invullen om internet te krijgen, nou wouw ik mijn router aan sluiten maar dan werkt het niet moet ik deze setting ook in mijn router zetten?

Ik heb al in mijn router zitten kijken maar ik kom er niet uit ik hoop dat iemand me kan helpen.

Mijn router is ''Linksys WRT160N V3''

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Jouw probleem ken ik niet. Als je een tweedehamds router hebt dan lijkt een reset de eerste stap. Factory defaults. Wellicht vind je een verzonken knopje op de behuizing-hou die dan 10 seconden ingedrukt.

In je afbeelding staan je IP-gegevens handmatig ingevuld. Meestal stel je een router zo in, dat hij deze gegevens automatisch aan de clients verdeeld (DHCP). In dit geval zijn het echter 'public IP-addresses' dat houdt in dat je router dit adres nodig heeft om met het internet te kunnen communiceren. Vaak krijgt je router deze gegevens van de provider, soms moet je ze inderdaad zelf ingeven. Kijk hier http://belkashop.com.ua/products_files/WRT160N_ug.pdf op blz 6 onder Static IP hoe je je router in kunt stellen met een vast IP-adres. Toegevoegd na 51 seconden: En kijk hier voor meer informatie: http://homesupport.cisco.com/en-us/wireless/lbc/WRT160N

Hier staan de instelgegevens voor je router www.gebruikershandleiding.com>comp>router>linksys

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100