Is deze Dell Inspiron 546MT http://tinyurl.com/n9dd83. Goed genoeg om Gta IV te spelen?

Dan heb ik het vooral over de processor en de Grafische/Video kaart

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

PC's met onboard-videokaarten zijn zelden of nooit goed geschikt voor moderne 3D-games. Zulke zaken zijn 't allerzwaarst voor de PC. De duurste PC's staan bij gamefreaks op 't bureau. Toegevoegd na 3 minuten: Je kan 't beste naar de lokale PC-boer stappen en precies uitleggen welke zaken je er allemaal mee wil doen. Laat geen onderwerpen achterwege. Ik doe meestal 3 offertes bij 3 verschillende lokale PC-boeren. De laatste keer zat er hon-der-den euro's verschil tussen de offertes terwijl 't vergelijkbare apparatuur was. Vergelijken loont! Maar ik zou 't wel bij een lokale PC-boer houden. Iets duurder, maar je krijgt meestal iets wat beter bij je exacte wensen past - en je kan makkelijker klagen als iets niet werkt of stuk is.

Je link werkt niet. Er zijn een aantal configuraties te koop bij Dell van deze PC. De goedkoopste Inspiron 546 is zeker geen ideale spelcomputer met zijn Sempron en onboard videokaart. Maar ze hebben ook typen met aparte grafische kaart en een Athlon. Nog steeds geen goede spel-PC, maar je kunt het proberen.

GTA IV vraagt abnormaal veel van een computer. Koop aub geen nieuwe PC om enkel GTA IV te spelen.

MEESTAL zijn de nieuwste pc's wel goed genoeg, maar Dell geeft niet genoeg informatie over de hardware van hun de pc. ook is het gewoon niet verstandig om een pc te kopen van Dell... het is te duur en er staat te veel rotzooi op waardoor hij langzamer gaat. je kan beter een pc van acer ofzo kopen. dell verpest gewoon teveel aan de pc's

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100