Wat moet ik doen als er as op de laptop valt?

Tuurlijk valt er weleens as op het toetsenbord.
Blaas dit ook gelijk weg, maar er blijf altijd wat liggen.
Stofzuiger lijkt me niet handig, maar wat dan?
Stoppen met roken is geen optie.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Na het wegblazen met een zachtharig bakkwastje wegborstelen Is ook heel handig om gewoon stof af en toe weg te borstelen ook bij andere apparatuur met kiertjes en kleine hoekjes schoonmaken heel handig

je hebt van die kleine stofzuigertjes met usb aansluiting, die zijn speciaal voor pc en toetsenborden. maar je hebt ook spuitbussen waar alleen lucht in zit. daar kan je ook zulke dingen mee schoonmaken Toegevoegd na 3 minuten: hier een site waar zie die stufzuiger verkopen. en de andere site staat op hoe je je toetsenboard kan schoonmaken

Niet bij de laptop roken, maar even weglopen/ naar buiten gaan?

Met een kruimelzuiger opzuigen

Toetsenbord even loshalen http://www.huishoudplaza.nl/Tips/art/1737/computer-schoonmaken

Stofzuiger gaat prima, maar zorg wel dat hij niet te krachtig zuigt. Anders kunnen er ook wat toetsen naar binnen verdwijnen.

Laptop op de kop houden en het eruit schudden werkt meestal wel

Er zijn speciale stofkwasten te koop bij Blokker, Marskramer. Je houdt het toetsenbord ondersteboven of op z'n kant en borstelt dan boven een krant of het stof onder de toetsen uit. Je zou ook nog een medium tandenborstel kunnen gebruiken om wat harder tussen de toetsen en de zijkant te kunnen poetsen bij wat hardnekkiger vuil. En wat ook prima werkt is een nieuwe verfkwast, hoeft helemaal niet zo'n dure te zijn, eerst even langs een schuurpapiertje strijken om de losse haren te verwijderen.

Koop op de markt of een handyshop een borsteltje voor op de stofzuiger waar men de hoeken van de banken kan schoonzuigen . Met dat borsteltje maak je werkelijk alles stofvrij . Lampen en de pc en de tv bv .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100