msn gehackt, kan iemand helpen?

iemand heeft een msn hack programma en heeft mijn wachtwoord verandert, ik wil dat natuurlijk trug en kwam ik op messenpass maar ik moet een map selecteren met de info van msn, maar waar vind ik die? kan iemand helpen ik wil graag om mijn msn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat je kunt doen is het volgende: Ga naar https://login.live.com/ klik op wachtwoord vergeten en volg de instructies. Lukt dit niet omdat iemand ook je geheime vraag hebt veranderd of als je die vergeten bent klik dan op deze link https://security.live.com/acsr.aspx Er opent nu een formulier waarin je o.a. je schermnaam en een aantal contactpersonen moet opgeven. Geef precies antwoord op de gestelde vragen. Vraag zonodig anderen om hulp, om de benodigde gegevens op te zoeken. Geef alleen de gegevens waarvan je zeker bent. Als de MSN helpdesk op deze manier je identiteit kan controleren wordt het account hersteld.

Ten eerste er bestaat geen msn hack programma's! Hotmail is daar te goed beveiligd voor. Ten tweede messenpass of wat dan ook is gewoon nep! Als jij je wachtwoord wilt herstellen moet je dat doen als je je probeert aan te melden op msn en dan onder je inlog gegevens Wachtwoord vergeten? Klikken. Hierna wordt je door verwezen naar de hotmail site en dat is de enige site waar je je wachtwoord kan herstellen. Hier vul je je geheime vraag of je tweede email in en dan kan je wachtwoord succes vol worden veranderd!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100