De pc doet vreemd, het beeld gaat steeds op en neer. Heel snel. Lastig om iets aan te klikken. Wat kan dit zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Even de muis opnieuw in de muispoort steken. Toegevoegd na 32 seconden: (Een bekend euvel. Bug in Windows.) Toegevoegd na 1 dag: Uitleg aan de anderen: 't beeld wat op en neer gaat en dat je dan moeilijk kunt klikken, is een mij heel bekend euvel. 'T is net of de muis dan een eigen leven heeft en 't is dan inderdaad moeilijk om ergens te klikken. Er wordt dan automatisch steeds gescrolld in elke applicatie die een scrollbalk heeft. Het is op twee manieren tijdelijk op te lossen: 1. De muisinstellingen wijzigen. Echter, da's erg lastig - juist omdat de muis zo moeilijk doet. Zodra je de muis beweegt, gebeurt er van alles (scrollen, etc.). 'T kan wel, maar dan meestal m.b.v. 't toetsenbord. 2. Echter, iets wat veel makkelijker/sneller is (zoals in mijn geval) als de muis in de voorkant van de PC zit: ff snel de muis opnieuw in de USB-poort steken. In beide bovenstaande gevallen wordt de muis opnieuw geïnitialiseerd waardoor de bug (tijdelijk) wordt opgelost. Echter, de bug zit er nog steeds wel in. (Daarom is 't dus een _tijdelijke_ oplossing.) Omdat ik dit op verschillende PC's met verschillende muizen heb gezien, moet dit in bug zijn in Windows zelf danwel in de muisdrivers die Microsoft standaard bijlevert of bijlevert middels de InteliPoint drivers (die men via microsoft.com kan downloaden of die bij sommige microsoft-muizen wordt geleverd op CD).

Ik denk dat je videodriver loopt te klooien. Zoek even uit welke videokaart je hebt en download op de site van de fabrikant de meest recente drivers en installeer de boel.

Hoe snel gaat het op en neer? Als je een conventionele monitor hebt (met beeldbuis) en je hebt iets magnetisch ernaast staan (speakers ofzo) dan gaat je beeld aardig bibberen. Maar dat bibbert nogal snel.

Probeer eens de refresh rate van je videokaart aan te passen.