is itunes gratis om op je computer te zetten en muziek mee te downloaden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan het wel gratis downloaden op je pc maar voor muziek moet je betalen.

Je kan iTunes gratis downloaden. muziek downloaden gaat niet gratis, dat doe je via de store en kost meestal 99 cent per nummer. Je kan wel muziek die je van elders download toevoegen aan iTunes.

iTunes is volledig gratis van de officiele Apple website te downloaden en er zijn geen kosten gebonden. Om goed gebruik te kunnen maken van iTunes heb je een iTunes account nodig wat je daar ook kan aanmaken. Voor het downloaden van muziek VIA iTunes, moet je meestal betalen. De prijs kan oplopen van 0,99 tot 2,99. Het goedkoopste is om gelijk een heel album van 9,99 te kopen. Heb je ooit al een Album CD gekocht in de winkel? Geen probleem! Schuif je CD in de computer en start iTunes op. iTunes zal automatisch detecteren dat er nieuwe muziek klaar staat om in de bibliotheek toe te voegen. Dit is kostenloos. Gekochte exemplaren kun je zo vaak als je wilt downloaden met dat zelfde account en dus zit je altijd goed met iTunes.

Het programma is inderdaad gratis, maar je kan in principe elke muziek die je wilt erop zetten. Als je bijvoorbeeld in een platenwinkel een cd koopt, en op de computer de nummers overzet baar i-Tunes, kan je ze over zetten op je i-pod. Ik weet alleen niet helemaal zeker of dit legaal is, maar als je de kopieën niet aan anderen geeft, en je de muziek voor jezelf gebruikt, kan het niet zoveel kwaad.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100